"Ми - дослідники, ми - винахідники"

« Ми – дослідники, ми – винахідники »

Кожна людина має схильність до досліджень. Ми постійно сумніваємося, знаходимо нові варіанти вирішення проблем, намагаємося зробити своє життя максимально комфортним. І саме завдяки дослідникам та винахідникам живемо у такому розвиненому світі. А щоб нашим дошкільнятам було ще цікавіше навчатися та пізнавати нове, вихователь Ілона Сергіївна під керівництвом вихователя-методиста Красулі Ольги Миколаївни підготувала та провела тематичне заняття на тему« Ми – дослідники, ми – винахідники ».

Вихователь доступно та у цікавій формі продемонструвала і пояснила дітям, що таке «винаходи» та «досліди» ознайомивши їх з винаходами, які придумали діти та підлітки з різних країн світу. Дізналися як винайшли пластилін, хутряні навушники, морозиво. На неймовірно цікавих прикладах вихователь допомогла дошкільнятам зрозуміти, що розвинуті здібності можуть призвести до відкриття. Діти спробували виготовити 3D фарбу, зробити яскравий вулкан та ін. Саме за допомогою таких практичних занять Ілона Сергіївна професійно та доступно для дітей дошкільного віку розвиває навички дослідницької діяльності шляхом проведення дослідів та експериментів, вчить логічно мислити, бути спостережливими, відповідальними та організованими під час роботи на заняттях.

Діти завершили заняття під позитивними враженнями, охоче приймали участь у всіх дослідах та спостереженнях отримавши найперші сертифікати дослідника. Нехай це стане маленьким кроком до великих звершень!

/Files/images/veselka/IMG_1237.JPG /Files/images/veselka/IMG_1222.JPG/Files/images/veselka/IMG_1240.JPG /Files/images/veselka/IMG_1219.JPG/Files/images/veselka/IMG_1226.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 743

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.